| Music | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sweet Child Of Mine Skidas pesmu Numb
Broj poruka : 131 Godina : 29 Raspoloženje : Super! Omiljeni clan LP-a : Chester Bennington Koliko volite forum? : Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Music Sub Jan 17, 2009 9:57 pm | |
| Svi slusate neku vrstu muzike,tako? Ali koju? Koje bendove najvise volite,pevce,pevacice? & co....... O tome pisite ovde.... | |
|
| |
Wucko Admin
Broj poruka : 159 Godina : 30 Omiljeni clan LP-a : Chester Bennington Koliko volite forum? : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Music Sub Jan 17, 2009 10:11 pm | |
| pa ovako...volim da slusam rock,hip-hop,pop...ma sve osim granda,narodnjaka i tako toga A da slusam volim Rihannu,Britney(mada nju ne volim)Linkin Park,Gruba,Elitne odrede,Hillary Duff(pomaalo),SJK... i jos mnogo njih......... | |
|
| |
Broj poruka : 131 Godina : 29 Raspoloženje : Super! Omiljeni clan LP-a : Chester Bennington Koliko volite forum? : Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Music Sub Jan 17, 2009 10:21 pm | |
| pa ja najvise slusam Rock'n'Roll........ bendovi koje najvise slusam su Linkin Park,Green Day,Nightwish,Red Hot Chili Peppers,Metallica,Ac/Dc,Queen,Sex pristols,Iron Maiden,Guns'n'Roses,Fall Out Boy,Paramore,Simpel Plan,The Gazette,Within Temptation........................ | |
|
| |
**LP g!rl '93**
Broj poruka : 48 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Raspoloženje : Super!!!! Omiljeni clan LP-a : Chester i Mike!!!!!! Koliko volite forum? : Datum upisa : 18.01.2009
| Naslov: Re: Music Pon Jan 19, 2009 11:35 am | |
| paaa najvise slusam rock,metal i tako to..naem pojma...lol Bon jovi,alice cooper,iron maiden,LP,RHCP,green day,Basshunter,elitne odrede.... joj nznm ni ja sve...ma bre slusam sve sem narodnjaka.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Music Uto Jan 20, 2009 12:40 am | |
| ex...takodje volim da slusam i techno..... opsednuta sam sa pesmom Somebody told you how much I love you <3 a takodje volim pesme If you're going to San Francisco,Flashdance,California Dreamin od Global Deejay-sa | |
|
| |
**LP g!rl '93**
Broj poruka : 48 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Raspoloženje : Super!!!! Omiljeni clan LP-a : Chester i Mike!!!!!! Koliko volite forum? : Datum upisa : 18.01.2009
| Naslov: Re: Music Uto Jan 20, 2009 12:15 pm | |
| I ja slusam tehno,house.... | |
|
| |
~RoCk GirL~
Broj poruka : 7 Godina : 29 Raspoloženje : Smiley! Omiljeni clan LP-a : CHESTER! Koliko volite forum? : Datum upisa : 08.04.2009
| Naslov: Re: Music Sre Apr 08, 2009 11:04 pm | |
| ja volim pop rock...slusam pojedine pesme raznih izvodjaca i pretpostavljam da vas vecina mrzi RBD ali njih onako slusam bas puno...znam svaku pesmu...Volim i Miley i sve Disney zvezde NJU POSEBNO...Volim i Rihannu i Britney i Avril i tako...Znam par pesama Evanescence Paramore Nightwish RHCP G'n'R queen i tako...ali ne slusam sad da ih obbo... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Music | |
| |
|
| |
| Music | |
|